Gefilterd water en de invloed op brood

Gefilterd water en de invloed op brood

Werken met gefilterd water Water is een essentiëel onderdeel van brood. Wist u dat brooddeeg gemiddeld voor 56% uit water bestaat? Bakkerij Geertsema weet wat de invloed van water is op de kwaliteit van brood. Om onze kwaliteit te waarborgen, maken wij ons eigen...
Erkend en gecertificeerd leerbedrijf

Erkend en gecertificeerd leerbedrijf

De Bakkerij als leerbedrijf Bakkerij Geertsema is een gecertificeerd en erkend leerbedrijf van het bakkersvak en van de horeca- en detailhandel. Voor de doorstroming en het voortbestaan van vakbekwame bakkerslieden hebben wij op jaarbasis minimaal twee á drie...
Geschiedenis

Geschiedenis

Onze lange geschiedenis In 1775 werd voor het eerst de oven aangestoken aan de Kerkstraat, precies één pand verder dan waar we nu zitten. Door een brand in 1890 moest Bakkerij Geertsema een plaatsje opschuiven namelijk. Inmiddels is in ons familiebedrijf de 7e...
Het team van Bakkerij Geertsema

Het team van Bakkerij Geertsema

Het team van Bakkerij Geertsema Bakkerij Geertsema is een echt familiebedrijf. Wiert en Hendrik Geertsema mogen de boel dan wel bestieren, zij kunnen dit echter niet zonder hulp van hun toegewijde team. Bij Bakker Geertsema werken momenteel 15 mensen, in de rol van...