✦ Sinds 1775      ✦ Gratis verzending vanaf €25,-      ✦ Vandaag besteld = morgen in huis

Catering

Catering van brood

Stelt u zich eens voor dat u een gasten ontvangt, privé of zakelijk, die u eens wat anders wilt voorzetten als maaltijd. Dan is het toch heerlijk om het gezelschap te kunnen trakteren op ons bijzondere brood? Wij verzorgen de volledige catering van ontbijt, lunch of diner in broodvorm. Uiteraard luisteren we goed naar uw wensen en beleggen wij het brood van uw keuze met exact datgene wat u wilt. Vanzelfsprekend is het broodbeleg wat wij gebruiken van dezelfde ambachtelijke kwaliteit als ons brood. Immers, we vinden het fijn als uw gasten nog lang reppen over de heerlijke maaltijd die ze bij u genoten hebben. Vraag er gerust naar bij ons, wij maken een heldere offerte voor uw broodmaaltijd op locatie. Wellicht ten overvloede willen wij benadrukken dat men name voor bedrijven onze broodcatering een uitkomst is. Wie werkt moet goed eten tenslotte.

Catering van ijs

Een echte traktatie op een locatie naar keuze? Onze ijscatering zorgt voor een verkoelende, zalige verrassing. Voor jong en oud een onweerstaanbaar genot, voor u een schot in de roos. Wij maken de mooiste ijscreaties, van ijs in gebaksvorm tot 1 persoons ijstaartjes. We maken complete schalen en spiegels op met een groot ijsfestijn, omringd door vers fruit, bavarois pudding, mousse en alles wat u daar maar bij wenst. U wilt een ijspresentatie in een thema? Geen uitdaging is te groot. Of het nu voor een bruiloft, sportevenement of halloween feest is, wij zorgen ervoor dat het ijs in stijl wordt gepresenteerd. Onze ijsbereider staat u graag te woord en kan u een vrijblijvende prijsopgave doen. Schroom niet om een offerte te vragen, wij cateren ons ijs voor ieder budget.

IJsbruidstaarten

Het onmogelijke maken we mogelijk, dat is onze kracht. Onze ijsbereider neemt met u de wensen door voor de vormgeving van uw ijsbruidstaart. Vervolgens wordt de ijstaart gemaakt en middels gecontroleerd transport precies op de juiste temperatuur afgeleverd op de locatie waar u hem wilt hebben. Ook hartje zomer brengen wij de ijsbruidstaart in optimale staat binnen op uw bruiloft, waar deze ook is. Kan het nog mooier?

Bestelformulier

Bestelformulier catering