✦ Sinds 1775      ✦ Gratis verzending vanaf €25,-      ✦ Vandaag besteld = morgen in huis

De geschiedenis begint In 1775, toen werd voor het eerst de oven aangestoken aan de Kerkstraat, precies één pand verder dan waar we nu zitten.

Familiebedrijf sinds 1775

Fijn dat u onze website bezoekt. Onze bakkerij is een begrip geworden in de provincie. Ons succes kent geen geheimen, we doen namelijk sinds 1775 waar we goed in zijn: we schotelen onze klanten de lekkerste producten voor, op de eerlijkste manier. Natuurlijk is ons bedrijf met de tijd meegegroeid. Aan één ding valt echter niet te tornen, dat is onze kwaliteit. Wij weten zeker dat onze producten in 1775 net zo gewaardeerd werden, als de producten die we nu met liefde maken. Als familiebedrijf hechten we waarde aan traditie, daarom proeft u onze rijke historie terug in ons brood, gebak en ijs. We hebben een naam hoog te houden en daar zijn we trots op.

Duurzaam werken

Wist u dat wij al duurzaam werkten, nog voordat het woord duurzaamheid zijn huidige betekenis kreeg? Voor ons is duurzaamheid het logische gevolg van onze manier van werken, al jarenlang. Bakkerij Geertsema betrekt haar grondstoffen uit de streek, rechtstreeks van de boer of het land. Alleen zo kunnen wij controleren of de ingrediënten die wij verwerken ook daadwerkelijk eerlijk en vers zijn. We moeten er zelf ook van eten tenslotte!
Kijk rustig rond en lees meer over ons team, onze geschiedenis, onze bijzondere manier van produceren. Vragen kunt u altijd stellen aan ons, we staan voor u klaar. We zien onze klanten niet alleen graag in de winkel terug, maar ook op social media. Ook op Facebook en Instagram bent u daarom van harte welkom.