✦ Sinds 1775      ✦ Gratis verzending vanaf €25,-      ✦ Vandaag besteld = morgen in huis

Ons banket

Ons banket… daar kunnen we kort over zijn. Als er iets te vieren valt, dan is lekker banket de bekroning van het feest. Onze bakkers zorgen niet alleen voor een smaakvolle versnapering, ook het oog wil wat. Inderdaad, onze taarten en gebakjes smaken net zo lekker als ze er uit zien. Kijk rustig even in het menu om te zien welke broden en welk banket we u kunnen bieden.

Slagroomgebak

Elke dag vers bereid en met pure ingrediënten, een ware smaaksensatie. Luchtig gebak met een kakelverse roomtopping, waar de gebaksvork vanzelf doorheen zakt als een warm mes door boter. Genieten van de eerste tot de laatste hap.

Bavarois gebak

Meesterlijk lekkere, verse bavarois, op natuurlijke wijze bereid met verse ingrediënten en perfect in luchtigheid. Zo verfijnd, dat zelfs de meest verwende liefhebber van deze traditionele Franse lekkernij tot de laatste hap stil zal zijn.

Vruchtengebak

Een mooier eerbetoon aan vers geoogst fruit is er niet. Waar kunnen vruchten nou beter terechtkomen, dan op ons gebak? Elk vruchtengebakje is een klein kunstwerkje, een stilleven van fruit. Niet te lang naar kijken is ons advies, ze zijn gemaakt om op te eten.

Crème gebak

Goed crème gebak moet zijdezacht over de tong rollen. Het romige karakter van de crème is in perfecte balans met haar volle smaak. De beleving van verschillende structuren in één gebakje zorgt voor een sensatie in de mond.

Koekjes

We kunnen er kort over zijn: onze koekjes zijn de meest gestolen producten van de hele provincie. Geen koektrommel is nog veilig met onze koekjes erin!

Koek en Cake

Onze koek- en cakesoorten zijn een delicatesse bij de koffie, thee of chocolademelk. Ook hier geldt: ambachtswerk maakt het verschil. “Iets voor bij de koffie” is bij Bakkerij Geertsema altijd een met zorg omringde, vers gebakken lekkernij.

Taarten

In alle soorten en maten maken wij onze taarten. Eén ding hebben ze gemeen: ze worden gemaakt met de beste ingrediënten, volgens traditioneel recept en altijd vers. Onze taarten dragen bij aan de feestvreugde, zijn altijd een lust voor het oog en strelen de tong. Ook als er niets te vieren valt, maken onze taarten van elke gelegenheid een feestje.

Kindertaarten

Met de neus tegen het glas gedrukt, niet kunnen kiezen. Een kindertaart moet de spil van het verjaardagsfeest zijn. Wij bieden kindertaarten in de meest actuele kinderthema’s, afgestemd op de smaak van kinderen. Wij garanderen een heerlijk stiltemoment op zelfs het drukste kinderfeest.

Gelegenheidstaarten

De naam zegt het al. Onze gelegenheidstaarten worden op maat gemaakt, geheel aangepast aan de gelegenheid waarvoor ze bedoeld zijn. Uw specifieke wensen zijn daarbij onze leidraad. Eigenlijk zijn we “cake designers”. Wij maken gewoon de lekkerste taarten met het uiterlijk waar u om gevraagd heeft. Uiteraard staan wij u met raad en daad terzijde, als u geadviseerd wenst te worden.

Bruidstaarten

Bij de mooiste dag van uw leven hoort de mooiste en lekkerste taart van uw leven. (Maakt u zich geen zorgen, de taarten die u daarna eet van Bakkerij Geertsema zijn net zo lekker hoor.) Wij realiseren prachtige bruidstaarten voor groepen van 10 tot 900 personen, waarbij we garanderen dat de kwaliteit en smaak van het laatste stuk wat uitgeserveerd wordt, dezelfde is als van het eerste stuk. In overleg bepalen we of het een traditionele, klassieke of moderne bruidstaart moet worden. Alles kan, zelfs een appeltaart als bruidstaart is mogelijk. Tevens beschikken wij over bruidstaartenstandaards in diverse uitvoeringen, altijd passend bij de door u gekozen taart. Het uitzoeken van de bruidstaart is bij Bakkerij Geertsema een stuk echte voorpret!