Onze lange geschiedenis

In 1775 werd voor het eerst de oven aangestoken aan de Kerkstraat, precies één pand verder dan waar we nu zitten. Door een brand in 1890 moest Bakkerij Geertsema een plaatsje opschuiven namelijk. Inmiddels is in ons familiebedrijf de 7e generatie bakkers aan het werk. Van vader op zoon zijn met het verstrijken van de decennia de tradities, recepten en fijne kneepjes van het vak overgedragen. Natuurlijk is er telkens geïnnoveerd, maar dat wat goed was is altijd hetzelfde gebleven. Onze kracht zit hem in ons respect voor elkaar en ons vak. Die liefde voor het bakkersvak, die kun je niet aanleren. Die zit in je bloed. Alleen op die manier kan een familiebedrijf al zo lang bestaan. De jongste telg binnen het bedrijf is 15 jaar. De oudste is 71. Kunt u zich voorstellen dat wanneer wij met zijn allen bij elkaar zijn in de bakkerij, we ons verbonden voelen met elkaar en onze voorvaderen? Dat maakt dat wij meer dan ooit willen uitblinken met onze broden en ons banket. Je weet nooit wie er van boven meekijkt, over onze schouders…

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Openingstijden

Openingstijden in de winter

Openingstijden van Oktober tot half April:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Check hier uw saldo