Het ijs van de meester

Onze ijssalon verkoopt in de zomer uitsluitend zelf gedraaid ijs. Ook voor deze ambachtelijke heerlijkheid halen wij de ingrediënten vers uit de directe omgeving. Ons sorbetijs kent een geheimpje. Eentje die we graag met u delen, want dan snapt u waarom juist dit sorbetijs zo bijzonder is. Wij maken gebruik van speciaal water, u kunt er elders (lees meer over werken met water…) op deze website over lezen. Tesamen met fris, vers fruit maken we de lekkerste smaken sorbetijs.

Fleckveih koeien

Voor het roomijs gebruiken we uitsluitend verse melk, geproduceerd door Fleckveih koeien. De boerderijen waar deze koeien gehouden worden, staan allemaal in de buurt.  Fleckveih koeien staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit melk, maar komen relatief weinig voor in de veehouderij. De melkopbrengst van Fleckveih is lager dan die van Hollands melkvee, dus is de melk duurder. Bakkerij Geertsema doet echter geen consessies als het op kwaliteit aankomt en gebruikt dus alleen deze topmelk.

Smaakvolle experimenten

Bakkerij Geertsema zou Bakkerij Geertsema niet zijn, als we aan ons ijs geen eigen “draai” zouden geven. De lekkerste smaken hebben wij namelijk gewoon binnen handbereik en dankzij onze smaakvolle experimenten kunt u bij ons sensationele combinaties aantreffen. Wat dacht u bijvoorbeeld van gevulde koeken ijs, suikerbrood ijs of citroen ijs met chilipeper? Wij zorgen voor steeds nieuwe variaties die u blijven verrassen en, nog beter, laten terugkomen in de ijssalon.

Ons ijs is puur, eerlijk, vers en anders. Lekkerder, verser, verrassend. U vindt dagelijks 24 verschillende smaken ijs in onze vitrines, die moet u beslist allemaal geproefd hebben!

Meester IJsbereider

De uiteindelijke droom van huidig eigenaar Wiert Geertsema is om SVH meester ijsbereider te worden. De meester ijsbereiders zijn de top in het ijsbereidersvak en behoren tot een selectieve club van de op dit moment 25 ijsmeesters. Zie ook www.meesterijsbereider.info. Om hierbij aangesloten te mogen worden moet je van goede huize komen, maar met het oorkonde “beste geslaagd gespecialiseerd ijsbereider 2009/2010” en de 13de plaats bij de ijssalon van het jaar verkiezing tijdens de ijsvakwedstrijden in februari 2011 maakt Dhr. Geertsema zeker een goed begin!

 

IJscatering voor thuis of op bedrijfsfeest?

Lees alles over IJscatering
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Openingstijden

Openingstijden in de winter

Openingstijden van Oktober tot half April:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Check hier uw saldo